2014 - POSLOVNI SISTEM MIHAJLOVIĆ :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

VESTI


    17,11.2014.
    Otvorena BP Mihajlović br. 24 u Ćupriji (Svetosavska bb)
   

   
     

    12,11.2014.
    Snimanje NG programa u restoranu "Mihajlović"

    
     

    29,09.2014.
    Održan edukativan trening

  • Uloga kasira/točioca na benzinskoj stanici igra izuzetno veliku ulogu, pogotovo kod onih koji su motivisani za posao, edukovani za rad na benzinskoj stanici, upoznati sa osnovnim zakonitostima psihologije potrošača i prodaje, a sve u cilju ostvarenja većeg profita i širenja ugleda benzinskih stanica i Poslovnog sistema „mihajlović“ u javnosti, pa i šire. Edukacija osvežava znanje, utiče na promenu kvaliteta nivoa rezonovanja, potencira i pruža mogućnost širenja dodatnih usluga od kojih zavisi zadovoljstvo potrošača. U tom smislu održan je edukativni trening koji je obuhvatio sledeće teme:


  • Ponašanje zaposlenih na benzinskim stanicama

  • Briga o kupcu

  • Pružanje vrhunske usluge


         

   24,09.2014.
    Mini Tini Fest 2014. ( Uživo prenos iz SC Paraćin )

         

    
11,08.2014.
    U Lapovu je otvoren još jedan prodajni objekat u lancu BP Mihajlović

  • U ponedeljak 11. avgusta u Lapovu je otvoren još jedan prodajni objekat u lancu BP Mihajlović. U sklopu objekta nalazi se market sa bogatom ponudom robe široke potrošnje kao i kafe sa baštom.


       

    
06,08.2014.
    Potpisan ugovor o saradnji sa Sindikatom Srpske policije

  • Početkom avgusta meseca potpisan je ugovor o saradnji sa Sindikatom Srpske policije. Članovi sindikata imaće značajne pogodnosti pri kupovini naftnih derivata na BP Mihajlović na više prodajnih mesta u Srbiji.


    16,07.2014.
    Prezentacija ulja Motul radnicima BP Mihajlovi
ć

  • Motorna ulja moraju da izdrže ekstremna opterećenja modernih motora zadržavajući odgovarajuću fluidnost i viskoznost. MOTUL ulja su jedan od naprepoznatljivijih brendova. MASS company, generalni uvoznik za Srbiju, u saradnji sa kompanijom Mihajlović organizovala je predavanje o motornim uljima. U isto vreme mogle su se čuti novosti o pogodnostima koje tek očekuju kupce na Benzinskim pumpama Mihajlović.

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni