Restorani - POSLOVNI SISTEM MIHAJLOVIĆ :: Dobro došli ::

Idi na sadržaj

Glavni meni

ČLANICE SISTEMA


U sklopu poslovnog sistema Mihajlović su i ugostiteljski objekti - restoran “Mihajlović”, cafe-vagon “Mihajlović” u Paraćinu i dve sale za slavlja u zgradi MBC kod "Štofare".

Ono što predstavlja značajni uspeh jeste činjenica da je restoran Mihajlović uspešno završio sertifikaciju i uveo HACCP i ISO 9001 standard. Ovo je veliki korak za naš restoran u cilju očuvanja bezbednosti hrane i zadovoljenju najprobirljivijih zahteva svih gostiju.
l opširnije
l

Nova, VIP sala u Restoranu MiHAJLOVIĆ, kod Staklare: Idealan prostor za manje skupove, poslovne sastanke i reprezentativnu trpezu. Posebna usluga. Diskretno i profesionalno.
 Foto galerija

Od septembra 2004. Paraćin je bogatiji za još jedan zanimljiv sadržaj: u pitanju je cafe-vagon MIHAJLOVIĆ: mesto za okupljanje, druženje i ćaskanje uz kafu ili neko drugo piće, nesvakidašnji enterijer i atmosfera.   Foto galerija


Cafe "M" moderno opremljen objekat, nalazi se u Donjoj Mutnici, na putu za Zajar. Idealno mesto za odmor i predah putnika.
Foto galerija

Najbolja ponuda kuvanih jela i domacih specijaliteta...rostilja,...u prelepom ambijentu naše i vaše "KAFANE NA BRDU". Nalazimo se u ul. Karađorđeba bb. Izvolite...i Dobro došliI!!

Foto galerijaKapacitet: 140 mesta
opširnije


Kapacitet: 180 mesta
opširnije


Kapacitet: 450 - 500 mesta
opširnije


Kapacitet: 200 mesta velika sala + galerija 120 mesta
KONTAKT:


Šef picerije i restorana "Mihajlović" - Dragan Vojinović
restorani@mihajlovic.rs
063/ 480-088, 035/ 569-999  
  POSLOVNI PODACI: l l

 
Nazad na sadržaj | Povratak na glavni meni